Behöver du stanna över natten på Tjörn?

Hej på er! Jag välkomnar er med öppna ögon till det här inlägget här på min blogg. Idag kommer ni få läsa om ett bed and breakfast på Tjörn vid namn Pilane Bed & Breakfast. Det är där jag har bott de senaste somrarna när jag och min pojkvän har upptäckt Tjörn lite närmare. Ni kan läsa vidare här om ni skulle vilja veta mer om boendet.

Tidigare älskade jag att åka utomlands när jag väl hade semester, det är dock något som jag har tröttnat på när jag har blivit äldre. Jag har istället börjat se charmen i att åka runt i Sverige för att upptäcka de fina ställen vi har här. Förra året åkte jag och min pojkvän till öarna utanför Göteborg för att se vad som fanns där. När vi var på Tjörn föll vi direkt för naturen och omgivningen så vi ville gärna stanna där över natten för att kunna upptäcka mer, det var då vi hittade detta bed and breakfast på Tjörn. Hos dem fick vi en riktigt bra upplevelse, all personal var trevlig och vi fick en skön säng att sova i. Allt man behövde för en natt fick man hos dem, det var så bra att vi bodde där nu i somras när vi var på Tjörn igen. Att vi trivdes så bra första gången hos dem gjorde att vi inte tvekade en sekund på att det var hos dem vi skulle bo den här sommaren också. Som ni säkert märker gillar jag verkligen detta bed and breakfast på Tjörn, därför kan jag avsluta med att rekommendera er att också bo där om ni ska stanna över natten på Tjörn.